Petkit Otomatik Mama Kabı ve Su Pınarı

Size patili dostunuzun temel ihtiyaçlarını karşılarken de son derece doğa dostu, akıllı seçimler yapabileceğiniz iki yenilikçi üründen bahsetmek istiyoruz. Yapılan araştırmalara göre evcil hayvan sahibi bireylerin sürdürülebilir tüketim eğilimleri, evcil hayvanı olmayan tüketicilere oranla daha yüksek. Hayvan dostu tüketicilerin çevre dostu yaşam modeline karşılık gelen bu ürünler, sizin bilinçli tüketim alışkanlığınızı desteklerken patili dostunuzun beslenme sağlığını iyileştirecek.

Petkit Yumshare Kameralı Çift Hazneli Akıllı Mama Kabı

Otomatik mama kabı Yumshare, adından da anlaşılacağı üzere çift hazneli, kameralı bir akıllı ürün. Patili dostunuzun mama saatlerini düzenlerken evde olmadığınız anlarda bile onu görmenizi ve hatta onunla etkileşime geçmenizi sağlar. Özel ve akıllı tasarımı sayesinde mamasının bayatlamasını önlemekle kalmaz, beslenme düzenini takibinizi de kolaylaştırır.

Mamayı taze tutan tasarımla sağlık kedi beslenmesi ve israfın önlenmesi

Petkit Yumshare’in özel malzemelerle kaplanmış yapışmaz kasesi ve tıkanmayan iç aksamları size temizlikte kolaylık sunar. Güçlü fonksiyonlarıyla evcil hayvan beslenmesine yeni bir boyut katan bu teknoloji ile, birikmeyi, bayatlamayı, dolayısıyla israfı önlemiş olursunuz. Üstelik açıkta kalan mamalarda biriken bakterilerle evcil hayvanınızın sağlığını riske atmazsınız.

Özel geliştirilen tazeleme teknolojisi, mamanın hava ve nem ile temasını önleyerek patili dostunuzun bayıldığı o çıtır lezzeti korur. 4 kilitli yapısı mamaların bayatlamasına izin vermediğinden patili dostunuz gün boyu taptaze mamasının keyfini sürer.

Evde yokken kedimi nasıl besleyebilirim?

Siz evde yokken aklınız patili dostunuzda mı kalıyor? Petkit Yumshare akıllı mama kabının kamera özelliği bu duruma çözüm buluyor. Siz uzaktayken bile evcil hayvanınızın yeterince beslenip beslenmediğini kolayca izleyebilirsiniz.

Yumshare’in ileri teknoloji kamerası 140 derecelik geniş açıya ve gece görüş lensine sahip. Bu sayede günün her saati hem patili dostunuzu, hem de tükettiği mama miktarını takip edebilirsiniz. Sadece takip etmekle kalmayıp o afiyetle mama yerken eşsiz fotoğraflar çekebilirsiniz.

Kamerayı tek tuşla açıp kapatabilir ya da zaman ayarlamasını kendiniz günlük programınıza göre yapabilirsiniz. Siz dostunuzun yanıbaşındayken yayına gerek yok öyle değil mi? Bu sayede gereksiz elektrik kullanımını da en aza indirgemiş olursunuz. Mama kabının hemen yanındaki beyaz ve yeşil ışıklar kameranın kayıtta olup olmadığını size söyler.

Geceleri ya da evde yokken kedimin hareketlerini nasıl bilebilirim?

Yumshare otomatik kedi ve köpek mama kabı, kızılötesi gece görüşü ve dahili LED flaşa sahip. Bu özellikleri onu günün her saatinde kullanılabilir kılıyor. Siz uyurken ya da evde olmadığınızda minik dostunuz nasıl vakit geçiriyor, merak ediyorsunuz değil mi? İşte bu teknoloji sayesinde artık bunu da rahatlıkla gözlemleyebileceksiniz. Geceleri bile gözünüz üzerinde ve sesiniz hep kulağında olacak.

Zaman ayarlı mama kabının sesli görüşmeye de imkan veren akıllı tasarımı, patili dostunuzla uzaktayken bile etkileşime girmenize olanak sağlar. Sizin sesinizi özlediği anlarda sizi yanında hissetmesi kadar güzel ne olabilir?

Petkit Yumshare Kameralı Çift Hazneli Akıllı Mama Kabını incelemek için tıklayın.

Petkit Eversweet 5 Mini Seramik Su Pınarı

Taze mamayla düzenli bir beslenme programı oluşturmayı Yumshare ile başardıktan sonra sırada diğer temel gereklilik var: teze ve doğal su. Günde yeterli oranda taze su içmek bizler gibi patili dostlarımızın sağlığı için de hayati önem taşıyor. Ona gün boyu taze su sunmanızı ve tüketim alışkanlığını takip etmenizi kolaylaştıracak bir ürüne ihtiyacınız var. İşte bu ürün de Eversweet Su Pınarı!

Eversweet köpek ve kediler için kullanılabilir. Patili dostunuzun suyunun daima taze ve doğal kalmasını sağlar. Oldukça yüksek sıcaklıkta üretilmiş dayanıklı seramik gövdesi, sıcaklığa karşı oldukça dayanıklıdır ve kolay temizlenir. İç malzemesi ise antibakteriyel yapısı sayesinde küçük dostunuzun sağlığını gözetir.

Petkit Ürünlerinde Dekoratif tasarım, kolay kullanım

Eversweet’in özel tasarımı binlerce yıllık Geleneksel Çin işçiliğiyle yüksek teknolojiyi harmanlar. Toplam ağırlığı 1.4 kilogramdır ve devrilme riski bulunmaz. Minimal tasarımı sayesinde her dekora kolayca uyum sağlar.

Kedilere özel Akıllı su pınarı, taptaze suyun anahtarı

Petkit Eversweet su pınarı üç boyutlu su kanalı sirkülasyonu sunan güçlü teknolojisi, patili dostunuz için suyun tamamını filtreler. Böylelikle su kabında sürekli arıtılmış, taze ve temiz su bulunur. Kedi ve köpeklerin üriner sistemleri için taze ve temiz su olmazsa olmazdır ve Eversweet onların bu ihtiyaçlarına uygun olarak özenle tasarlanmıştır.

Üstelik Eversweet’i de tıpkı Yumshare gibi PETKIT App sayesinde cep telefonunuzdan yönetebilirsiniz. Uygulama size cihazınızın filtre ömrünü ve kalan su miktarını da gösterir.

Petkit Eversweet 5 Mini Seramik Su Pınarını incelemek için tıklayın.